Неба фарби

В очах твоїх неба фарби. Туман і казкові зорі.
Намисто думок та вітру, і посмішка тиха долі.
Шляхами важкими ідеш, легких собі не шукаєш.
У серці і південь і північ єдині. І ти це знаєш.
Вогонь тебе завжди гріє, та вітер пісні співає
І земле свій килим стелить, і хвиля тебе колисає.
Ти сам по собі, єдиний водночас зостався в світі
Твої незрівняні очі навічно житимуть в літі
Ти десь в давнині лишився. Я серцем тебе зігрію
Твій дім там де я, мій любий. Невже це не наша мрія?


Рецензии