День выходной, а буднично прошел

День вихідний, а так пройшов буденно...
Вже ніч давно - я ж допиваю чай.
Та в вихорах бурхливих сьогодення
Такі от вихідні - вже зазвичай.
Недільні плани всі свої ламаеш
І увесь час біжиш кудись, біжиш...
Про вихідний вже просто забуваєш,
Як каже один друг мій: "Что за жисть!"
Але, мабуть, по іншому не можу
Чи вже й не хочу, так я вам скажу.
Якщо мені Всевишній допоможе,
То я і далі, друзі, побіжу...


Рецензии