Знак вопроса. Из Олеси Райской...
Знак питання (http://www.stihi.ru/2015/12/20/7483)
-------------------------------------------------
Бачу - бісики в очах
Янгол - бачу - за спиною
Хто ти є? Чому зі мною?
Ти спокусник чи монах?
Може й так - і той, і інший
П'ятдесят на п'ятдесят
Серце б'ється все не в лад
Ти найкраший чи найгірший?
Карколомний дивний ребус
Знак питання, гра, азарт
Дуалізм твій не на жарт
Не збагну - то і не треба?
Бачу - бісики в очах
Янгол - бачу - за спиною
Незбагненний! Я з тобою
В пеклі та й на небесах!
************************************
Вижу - чертики в глазах.
Ангел - вижу - за спиною.
Кто ты есть? Зачем со мною?
Соблазнитель ты? Монах?
Может, сразу вместе - лучше!
Пятьдесят на пятьдесят.
Сердце бьётся все не в лад...
Наилучший? Наихудший?
Странный ребус, фееричный...
Знак-вопрос , игра, дурман...
Дуализм твой - не обман,
Не пойму - ну и отлично?
Вижу - чертики в глазах.
Ангел - вижу - за спиною.
Несказанный! Я с тобою
И в аду и в небесах!
Свидетельство о публикации №115122009800
и настроение здорово передано))
целую!
Марианна Казарян Вьен 24.12.2015 05:44 Заявить о нарушении
Кариатиды Сны 24.12.2015 19:29 Заявить о нарушении