108 -робота-

Вони їли сухі мухомори. Запивали водою чистою, як сльоза.
Причащалися тілом Землі та її кров'ю.
Спочатку нічого такого, незвичайного, не траплялося.
Тому говорили довго про те,
що "все вже було і нічого нового не буде і все достоту банальне".

А потім їх понесло у нові світи через Зоряну Браму, ту яка на маківці.
Нове Дао кудись вело, петляло, крутилося спіралями
та переходило в площини Мьобіуса.
Але, врешті, всі повернулися  на старі манівці.

Стали стишеними. В очах засвітилися каганці. В когось мудрості, а в когось печалі.
Роз'їхалися хто на таксі, а хто на метро: ніхто не запізнився на останній потяг.

На завтра вийшли усі на роботу, на лови нових проблем і вражень.
Але все вже було не так. Гриби зробили свою роботу:
світло Всесвіту проливається тепер золоте через отвори
в голові, серці, п'ятах.

Дарма, що поки що його ніхто не бачить...


Рецензии
Це просто дивовижний текст! Медитативно. Певно, карма у мене така - прочитати сьогодні цей вірш.... :-)

Шон Маклех Патрик   20.12.2015 01:59     Заявить о нарушении
Дякую щиро, Друже Шоне!

Валео Лученко   20.12.2015 11:47   Заявить о нарушении