у нас вiдбирають свята

У нас відбирають святА,
Насаджують свято чужинців,
Ведеться безжалісна гра,
Де гине душа українців.

Америки чорне крило
Б’є жорстко, щоб біль розтікався,
А пазурі ріжуть, як скло,
Щоб вихід у Смерті здавався.

Та тільки вирує Життя,
І розум Свободи благає…
Фальшиве іде в небуття,
А Правда у серці палає.




Київ


Рецензии
Да, Вы правы! Спасибо!

Жанна Волочанская   23.12.2015 13:13     Заявить о нарушении