Миколайчик
Грудень місяць на подвїрї
Знов зима до нас прийшла
Все в сніжинках наче в пірї
Завірюха замела
Вже збираються в дорогу
Дід мороз і Миколай
І стежинку до порогу
Ти чистенько вимітай
Миколай тихенько прийде
Подарунок принесе
Бо веселі, малі, діти
Для Святого над усе
Ти тихенько помолися
І подяку передай
Тату й мамі посміхнися
І ласкаво обіймай…
О.А.Тарасенко .. 19.12.2015р
Свидетельство о публикации №115121901644