вкотре i вкотре
І вчить при народжені сивий лелека,
Пірнати і далі, коли небезпека,
В старий і незручний, та звичний, непотріб.
І плине людина в житті течією,
Аби тільки разом з якимось там кодлом,
Збирає в думках позавчорашній мотлох
Не маючі власної думки. Своєї.
Свидетельство о публикации №115121809647
кто фаш-укро-бомбил Донбасс в 2014-2015-хх*
Серж Фико 27.12.2021 01:47 Заявить о нарушении