Багато розумних, порядних нема
Буремить й кипить волелюбний народ
За правду й закони, знімають кайдани
Та лиш набувають ще тяжчих пригод.
Що ж це так сталось у білому світі,
Чи Бог відвернувся навіки від нас,
Чому не тримаєм святих заповітів,
Що з диму віків надіслав нам Тарас?
Сплюндровано і пограбовано Україну,
Влада жирує, а люди – старці,
Край наш квітучий загнали в руїну
І сльози розпуки течуть по щоці.
Ненька рідненька, ти так настраждалась,
Вождів на сьогодні у тебе вже тьма,
Багато розумних та чесних так мало,
Порядних й державників зовсім нема.
Роди ж, моя земле, хліби нам і страви
З безкрайних, квітучих полів і садів,
Народ працьовитий, зрости для держави
Порядних і відданих, справжніх вождів!
10.12. 2015р., Київ
*Фото п'ти Президентів України з інтернет
Свидетельство о публикации №115121808136