той, хто вмiе...
крок нерозважливий – скінчився день.
сонце побігло слідом за долею,
сполох про втрату карає без меж
і повертається з пристрасті болем…
зорі засяяли мріями поглядів
ніч обійняла вже снами й мене:
спомин турбує тишу без подиву,
волі немає в жалі.., у будень –
долі шукаємо кращої, молимось…
падають тіні безмовні довкола,
небо глузує з-за пристрасних меж
пошепки стелить вітер дорогу,
дихають мури з таємністю, все ж –
сльози не мають, не чують підмоги…
в осінь із листям пожовклих надій
тулиться серце минулого вчора,
Пам'ять залишила стежку із слів –
сяє Любові за обрієм полум’я,
хтось загубився, не вірний собі…
страх, божевілля нас мучать до болю,
каменем тисне у грудях печаль,
стане заручником щастя в неволі,
може й не стане? та нам не вгадать…
краще іти всім своїм шляхом Долі!
хто знає правду: коли буде спокій?..
тільки лиш той, що Любов дарував…
Свидетельство о публикации №115121701622
Артур Грей Эсквайр 17.12.2015 21:27 Заявить о нарушении
Виктор Сурженко 21.12.2015 20:16 Заявить о нарушении