Коледа, Генка Богданова

/акростих/

Красива звезда на небето блести,
От изток до запад вест блага лети:
Ликувайте, братя и вие сестри,
Елате и вижте, БОГ се роди!
Дете като светъл ангел крилат
Ангел - Спасител за грешния свят.


Рецензии