Нацl хьтин руш
Иер чинал къугъваз хъуьруьн,
Мез рахадай ширин-ширин
Ширширд ванцел вацl хьтин руш.
Шумал буйдин нацl хьтин руш.
Чуькьвезва рикl, жезвач секин,
Гьаларни кваз хьанва серин,
Гуя таж я им цуькверин,
Зи ашкъидин яцl хьтин руш.
Шумал буйдин нацl хьтин руш.
Рикlеваз вун акъудиз йиф,
Аман амач- хьанва зайиф.
Хьанач жузаз тlвар кьван, гьайиф,
Зи чандавай кьацl хьтин руш.
Шумал буйдин нацl хьтин руш.
"Самур" газет, 1(295) январь 2016
Свидетельство о публикации №115121600267