Рiки, гори...

Ріки, гори,
Хмари, вітер,
Квіти, люди,
Муки, діти.
Сльози, кров,
Казки, сторіччя,
Сонце, зірки,
Місяць, вічність.
Брук, копита,
Дзенькіт дзвінко,
Історичнії сторінки.
Сон - трава,
Слов'янофоби,
Ліс, електрика,
Чорнобиль.
І не в радощах Ісайя,
Бо життя земне
Вгасає!

       15. 12. 2015 р.
          15:47.


Рецензии