Не падымаецца рука спалiць твой лiст

Не падымаецца рука
спаліць твой ліст
канверт згарэў і
попел шэрай ружай
стаіць у шкле

Усё прадвызначана

У сэрцы жыве сцюжа

Канверт крыніцамі  агню
спаліў мне межы свету
І досвед ёсць,
ды ўсякае бывае

Але на жаль
 Любоў
ніхто не забывае





не поднимается рука мне сжечь письмо
конверт сгорел и
пепел серой розой
стоит в стекле
Как всё предрешено
но струнами огня покажут слёзы
что мира граней больше чем
внушают
и что
Любовь
увы не забывают


Рецензии