***
Гострий запах татарського зілля
Від ріки доганя.
Я до тебе прийду на весілля
Без коня, без коня.
Бо на ньому, на ньому з тобою
Мчали долі навстріч.
Біля плеса, отам під вербою,
Хмелем ніжила ніч.
І солодка була прохолода,
І щасливі зірки.
І під місяцем сяяла врода,
І весніли роки.
І духмяніли трави, а зілля –
Приворотом мені…
Сумовиті були на весілля
Наші ночі і дні.
13.12.2015.
Свидетельство о публикации №115121409547
Алексей Бинкевич 20.12.2015 16:56 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 21.12.2015 15:32 Заявить о нарушении