Мэхэббэт учагы сурелде

               
1.Сояргэ мин  сине, телэгэндэ
Яшерден  син  шаян  кузенне
Кабатласамда, мин  яратам дип
Белми  калдын  минем  серемне.

кушымта:
               Жылынырга  чынлап телэсэмдэ
               Салкын булды  синен  куенын.
               Кирэкмэскэ  нигэ  башлаганбыз
               Мэхэббэтнен  ялган  уенын.

2
Хэзер инде мин синнэн еракта
Ялгызым кичерэм тоннэрне.
Лэкин белэ алмыйм, сагынасымы
Кош булып сайраган коннэрне.

3.Гомер  утеп бара , сизэсенме
Куз  яшльре бик  куп  тугелде.
Ялгызлык утында янасындыр
Мэхэббэт  учагы  сурелде.


Рецензии