Кьисметди зун акъуднава яргъариз

Кьисметди зун акъуднава яргъариз
Зин фикирар мад хъифизва дагълариз
Хайи чилел к1вачин гелер тунач за
А багьа чил.кьве гъиливни кьунач за.

Гьайиф-гьайиф йисар къвез ик1 алатна
За яд хъвайи булахдал мад ахъатна.
Гьа михьи яд авахьзамай булахдай
Зун лал хьанай гаф амачир хълагьдай.

Зани ачухна илгьамдин зи булах
Кьуна жуваз а булахдикай даях
Дарман хьурай лугьуз азаз вахариз
Кьисметди ялна акъудай яргъариз.


Рецензии