Зин малаик

Зин малаик ,куьмек це заз
Мад уьмуьрди галудна зун
На зин гъил кьун герек я заз.
И гьалдай .фад акъуд на зун.

Низ гаф лугьун ,низ минетин
Гьардав гва хьин .фикир вичин.
Гьим я аст1ар,гьим я дуьз ччин
Чизвайд вун я ,малаик зин.


Рецензии