Iскорка малесенька лежала
Жевріла напівжива в пітьмі…
То чиєсь кохання затухало,
В темряві згубилось… у імлі…
Спалахне на мить і знов згасає...
Зникло охололе почуття,
Ніби птах підбитий, помирає,
Схоже на безпомічне дитя…
Я жаринку ту взяла в долоні,
Подихом роздмухала вогонь…
Мчать роки… Вже посрібліли скроні.
А кохання, - наче дивний сон…
12. 12. 2015 рік
Ілюстрація з інтернету
Свидетельство о публикации №115121302213
Эдуард Неганов 15.12.2015 18:28 Заявить о нарушении
Да, любовь - большая сила!
***И тебе любви и удачи. А ещё и здоровья не мешает в придачу!!!
Надежда Крайнюк 15.12.2015 18:59 Заявить о нарушении