Ynkerojy

Ko shnorhiv yes zgatsi ayn zgatsmunky,
Vory du zgum es im nerkayutyamb,
Ayn keghtsavor hiatsmunky,
Vorum batsaka e apagan;

Ayn nerdashnak anarganky,
Vory zrkvel e karotits,
U ayn verjin hrapuranky,
Vory nakhordum e ays zgatsmunkin…

Himarnerin shahagortsum en,
Ynkerojy dardznum himar;
Nrants mej misht karotum en
Poghi vastaky khelagar,

U erb ynkery himaranum e,
Mi or darnum e khelatsi,
U grum e ays toghery,
Vor ir ynkery yntertsi…

Shnorhakalutyuns haytnetsi,
Yev verjapes, hayeren steghtsagortsetsi…
Isk um anuny chtvetsi,
Vorpes Ynker pahpanetsi…

Apsos, vor shat nershnchvetsi…
Yes yev Ynkers…
Anverj
Ej…


Рецензии