якось Байден розпивав горiлку з Чортом

Якось Байден розпивав горілку з Чортом,
Й похвалявся, що знайшов чимало душ:
«В Україні майже скінчено роботу,
Ми у Бога відібрали добрий куш.

Спрацювали «Правий сектор» і «Свобода»,
Трохи грошей – безліч тих, хто вірить нам…
Та й Європу зачепити це нагода».
- Молодець, оплата буде по ділам.

І повзуть гадюки штатівські по світу…
Нищать землі, нищать розум у людей,
Бо отруту, що створили, треба злити,
Бо у Зла, як не дивись, нема очей.



Київ


Рецензии