Деметра МакФасти - Деймону Треверсу

14 фев 1978 г.

D o you know how beautiful you are?
A ny of your traits I do adore.
M any beings are perfect, but they're far;
O nly you are here, but you ignore
N earness of a heart which loves so much

T hat can wait for years to feel your touch.

______________________________________________
Я хочу, чтобы это осталось. Открытка, на которой это было написано, может порваться или потеряться, увы, а эти стихи очень важны для Деметры.


Рецензии