Родной язык он нынче в обиходе

Наогул жаданне у нас ёсць - усе б пражыў,
Мы бачым з табою высокія зоры,
Мы бачым з табою вялізныя горы,
Каб жыць і не думаць - аб чым я забыў?

Наогул жаданне у нас ёсць да жыцця -
Пабачыць, напрыклад, ухмылку дзіця.
І родныя матчыны нежныя вочы,
Яна дапамогуць у цемры, у ночы.




P.S.Это стихотворение написано на белорусском языке, т.к. сама я - белоруска. Если вы не совсем поняли, о чем это стихотворение, воспользуйтесь переводчиком или же просто обратитесь ко мне, я помогу вам с переводом. Всегда ваша, Ш.


Рецензии