Але мы украинци!

«Тренування другої восьмигодинної поетичної зміни номер два»
Александр Тагаев
http://fabulae.ru/poems_b.php?id=137381
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,



Поки хтось усе це десь робить, я хочу запитати пана... а нащо ви це усе пишите на мобільце?
Вона то у чому винна перед усіма?
Хоча це вихід!
Не було би її, то ви пішли б і побили когось, а вас міліція заарештувала((
Ні!
Краще пишить, а я ще приду і щось вам на рідній мові напишу.
Хоч я думаю і розмовляю по руські, але ми українці!

06:40 17.07.2014


Рецензии