Не жалко

  гумореска

Профспілковий бос - Петрович
Грицька запитав:
- Чом на похорони Йвана
Гривню ти не здав?
А Грицько той, аж присвиснув:
- Я ж Вам говорю,
Що Івана ще з дитинства
Дуже не люблю!
А Петрович каже: - Годі,
Завжди всіх ти гудиш,
А менє, скажи по правді,
Хоч трішечки любиш?
- Вас люблю, аж серце мліє,
А любов росте,
Гривень п'ять не пожалію,
Коли Ви вмрете!

      11. 12. 2015 р.
        07:49.


Рецензии
:-))) Ви жартівник.....

Шон Маклех Патрик   12.12.2015 20:40     Заявить о нарушении