Бiля блочка

Біля блочка, де мчиться поїзд,
Неначе свічечка - свіча,
Щоб машиніст біди не скоїв,
Стоїть гарнесеньке дівча.

Так схоже на тонку берізку,
Стоїть і затаївши дух
Ласкаву шле привіт - усмішку,
Бо регулює воно рух.

Спідничка міні, ще новенька,
Вона в ній ходить залюбки.
Немов карасики живенькі
Пвд светром стрибають цицьки.

А із вікенця електрички ,
Юнак, мов в полум'ї згора,
Бо з-під короткої спіднички
Стрункі дві ніжки визира.

І його очі, мов заклякли
Красу угледівши таку:
- Сосочки ніжнії набрякли
Неначе пуп'янки бузку.

В очах від цього темні кола,
В думках за нею він спішить,
Та дарма суше собі голову,
Бо все промчало в одну мить.

        11. 12. 2015 р.
             11:51.


Рецензии
Дуже цікавий твір! Ви дуже цікавий автор - буду читати Ваші твори...

Шон Маклех Патрик   11.12.2015 23:35     Заявить о нарушении