108 -тема-
коли до них з любов'ю
І прилітають подивитися на те Боги
І вилізають змії з бурдаїв і вилітають взимку оси.
І осінь справді золота триває аж до січня
Не замерзає тринь-трава, язик не замерзає
до клямки і блешні. Бо затишно і тепло.
Ворушаться кроти, кротовини будують
Земля така пахка, м'яка парує
Яка зима, які сніги!?
Кохання владарює на цій живій планеті
І навіть в інтернеті: в мережах, блогах, чатах
сьогодні благодать.
Немає тисняви в містах, у ліфтах, на дорогах.
Якщо любов це -- Бог, тоді усе від бога.
А навіть, якщо ні, то і тоді усе на краще
у цій найліпшій зоряній системі.
Закриймо тему:
любов найкраще, що може трапитися з нами в цім житті.
© Copyright: Валентин Лученко, 2015
Свидетельство о публикации №115121005891
Шон Маклех Патрик 12.12.2015 20:55 Заявить о нарушении
Валео Лученко 12.12.2015 23:23 Заявить о нарушении