Чом ти не моя?

Чи з гір ти спустилась,
Чи впала з небес?
Зненацька з'явилась
Мов диво.
Струнка, мов тополя,
Ти чудо з чудес,
Ти ніжна, чарівна,
Красива.

Палають мов пурпур
Рожеві уста,
Коли ти говориш,
Смієшся.
І очі - дві ночі,
І посмішка та,
І родимка мушкою
В'ється.

Літа відлетіли
В безодню оту,
Тепер я жалкую
По тому.
І стан тополиний,
І посмішку ту
Так жаль,що дістались
Другому.

Та вдень і вночі,
Усмішка твоя,
Зоріє, мов
Ніжнії чари.
Чом ти не моя,
Чом ти не моя?
Мої тільки струни
Гітари.

         10. 12. 2015 р . 
             11:56.


Рецензии