***

Темні сливи твоїх очей
З ніжних любощів, із ночей
Незабутніх і весняних.
Мої  мрії про них, про них!
Хміль осяйний у снах живе,
Хміль осяйний  хвилює, зве,
Щоб побачити їх іще,
Щоб пірнать золотим дощем
У вабливий і рідний вир,
Що народжує світ новий…

9.12.2015.


Рецензии