Морозы понемногу прибирают
До рук погоду, уночі і зранку,
Та так, що виступають навіть сльози,
Коли виходиш з дому на світанку.
Ідеш і носом шморгаєш холодним,
І руки у кишені вже ховаєш.
Хоча процес насправді цей природній,
По-іншому узимку не буває.
А я із неба й сніг ще викликаю,
Хоча би на три пальці, не горою.
Коли є сніг, мороз не так щипає,
І ми втішатись будемо зимою.
Свидетельство о публикации №115120904117
Шон Маклех Патрик 09.12.2015 17:36 Заявить о нарушении