Рыфмы

Трэба рыфмы падбіраці,
Каб радзіўся верш ў хаце.
А без рыфмы тут бяда,
Заклююць як вераб'я!
Хоць бывае белы верш,
А ці прымуць яго лепш?
Пішуць глупства  на бяду.
Росцяць там  і лебяду!
Выбачайце,  што  кажу,
Бо  я  ведаю  - журбу...


Рецензии