Важливо

Часто хочеться битися
Головою об стіни.
Якби трохи частіше -
То сказав би - постійно.
 Це нечасто від радості,
 Часто від болю
 Та від іншого всього,
 Що ношу з собою.
Часто хочеться плакати,
Часто - сміятися,
Змінитися хочеться,
Собою остатися,
 Утекти у пустелю,
 Піти поміж люди...
 Та важливо не це,
 А те, що з цього буде.

07.12.2015


Рецензии
Відпустіть усі болі
І залиштесь собою.
Із Христом у юдолі
Йдіть до Його покою.

З Миром у серці Наталія.

Наталья Светлая 7   22.10.2016 19:18     Заявить о нарушении