Олiгархи

Демократія – народу влада,
В Україні ще її немає,
Олігархів клан цьому завада,
Бо у нас всю владу він наймає.

Щоби та його оберігала
І прибутки за рахунок люду,
А народу завше щоб брехала,
Жити згодом краще буде всюди.

Що життя дорожчає щороку
Й на зарплату вижити не можна
Знаємо, йдемо на допомогу
Й краще житиме родина кожна.

Олігархів клан народ грабує,
Не дає заможними всім стати,
Невдоволення людей не чує
І за це їх треба покарати,
Суд народу й вкрадене забрати.
07.12.15.


Рецензии