Танцювали голка й нитка
Танцювали Голка й Нитка
Голка - хвацько, Нитка - хитко.
Голка плиг, і круть, і верть -
Нитку тягне в круговерть.
Нитка - слідом, і шепоче:
"Що від мене Голка хоче?"
Голка блиска одним оком
Й витанцьовує з підскоком.
А за нею, руки в боки,
Відміряє Нитка кроки:
То присяде, то підскоче -
Все догнати Голку хоче.
Голка - сяк, а Нитка - так.
Ну, справжнісінький гопак!
Раз стібок, і два, і три,
Ну ж бо, спробуй повтори!
Що за танець, що за чудо!
Що з усього цього буде?
Танцювали довго й швидко
Нитка й Голка, Голка й Нитка.
Танцювали та кружили,
Поки фартук не пошили.
Свидетельство о публикации №115120608800