Шийла хьеж сога уж хьа доага бIаргаш
Цар са керахь ала летабой а…
Хет сона царчу латташ санна дуIаш,
Са безама духьал увтта могаш…
Бакъда, вац со, воха уйла йолаш,
Мелла сайна духаленаш йой а.
Декабрь 20I5 шу.
Свидетельство о публикации №115120611753