Physical Death from the Earth. Кейбоард-фитнес
much scared
by simplicity
меж строk :
\ промышленностью :
- Insert
pls
the
System disk .. . (? )
Und - when you're ready
Be - got prepared - to dump
The Physical Memory - out and down Ъ
- Да \ хрен с ним ! - смотрю
на blue-экран ,
kak будто-бы , шо-called
баран ... !
- If get ready
Press (any ) button Ъ ! (? )
... ни тянет kompik музыку - вообще ! ...
Tonight no
need you i - as well as smelling ugly dully Ъ
* a System Disk - (i.e. )... the brainЪ
Свидетельство о публикации №115120611119