06. 12
Святою водою змочені.
Змучені та обмежені.
Перше попередження.
Йди та молися.
Пошепки.
Розтрощені лампи, склянки,
Колінні чашечки.
Важче не буде.
Йди та замолюй.
Вмов мене зникнути.
Бридко. Остогидло.
Вимерло все
Квітнем вісімдесят шостого.
Прокидатися пізно.
Шукати виходи
З замкнутого простору
Легше.
Свидетельство о публикации №115120610616