нколи щось в дбува ться

Інколи щось відбувається,
Щось дивне в твоєму житті,
Всі кольори в единий зливаються,
І ти один, на самоті.

Життя барвисте проходить повз тебе,
Ти дивишься на нього зі сторони,
Коли сонцю посміхнутися треба.
Ти заглядаєшь на чорні похмурі
(І думаешь - не хмари, а хмарки).

Ти жив би далі в полусвіті,
Де чорна хмара цілий день,
Де холодом віє у повітрі
І така погода триває кожен день.

І побачивши сонцу, ти б розгубився:
Що це за дивний предмет?
Твоє сердце з жалістю б'ється,
А в душі плаче тихий кларнет.

Інколи щось відбувається:
Світло встрачає свій блиск,
Коли тобі хтось посміхається,
А в твоїх очах краплиночки сліз.

Ти дивишься на світ великими очима-
На дивний світ щасливих людей.
Їх не страшить ні вітер, а ні злива.
Їх радує безліч дрібненьких речей.

Що з ними таке? Чому вони дивні?
Час ніколи не йде поміж іх,
Вони такі усміхнені, їх посмішки щасливі.
Вони радіють, їх життя як чудовий політ.

Вони лягають спати та починають мріяти
Про завтрашній успішний день,
А чорні люди з похмурого світу
Чекають на темні хмари грозові.

Інколи щось відбувається,
Щось дивне тепле у повітрі,
Сонце на небо повертається
І місто прокидається у світлі.

Люди відкривають сонні очі,
Вже немає хмар тих страшних,
Зникають похмурі жахіття ночі,
Розвіялись грози дощові.

І вперше за багато часу
Ти радієш тому, що живешь.
Всі сумніви зникають відразу -
Сьогодні ти знову життя розпочнешь.


Рецензии