Один день з життя
Дзвенить будильник
Знов спішить годинник
Сьома ранку,вже вставати час
Хочаб ще п'ять хвилин!!!
Проспав..............!!
Не буває ранок добрим
На роботу йду голодним
По дорозі п'ю гарячий чай
Такий я не один!!!
Хаос..............!!!
Все не так,як має бути
Люди злі,повні отрути
В підприємстві,де вбивають час
Я кращий працівник!!!
Вечір.............!!!
Мене зустрічає кішка
Увесь день мені гріла ліжко
Сумувала!Моє пухнасте дитя
Солодких мені снів!!!
04.12.15
Свидетельство о публикации №115120404886