у завулках пам, ятi...
невиспана тиша розрізає повітря ножем –
чорних згадок про давно минулі події,
що іще живуть у схованих завулках пам’яті,
які ворушать минуле, і зворушують душі
тривожними зливами, і щемкими відчуттями…
Свидетельство о публикации №115120401609