Побажання

Побажай мені добраніч
І спокійно я засну
Й не побачу сни погані
І літати не почну.

Хай ніхто не потривожить
Аж до ранку мені спать,
Тільки сонечко і зможе
Мене з ліжка вмить піднять.

Може й ти поспиш спокійно
І нервовість пропаде
Та закінчиш наші війни,
Хто й куди із нас іде.

Годі сварок політичних,
Ми ж обоє за любов
В цих умовах нам не звичних
Коли ллється людська кров.

Поживімо ж мирно й тихо,
Хай політики кричать,
Оминає нас хай лихо,
Щоб й нащадкам не страждать.
02.12.15.


Рецензии