Украiна

Сад вишневий,сад духмяний,
Білий цвіт не опада,
Яблуневий цвіт не вяне,
Де є щастю і врода.
Де кохання без турботи,
Де кохання вічне є,
Будем вічно ми любити,
Рідна земле ти моя.

приспів:
Україна,Україна,моя мила,моя ніжна,
Як же тебе не любити,ти мені скажи,
Україна,Україна,я тобі навіки вірна
Тільки правильну дорогу покажи.

Покажи мені стежину,
Де кохання,щастя є,
Через ліс,через долину,
Через серденько своє,
Будем завжди ми з тобою,
Не віднімуть тебе в нас,
Ми твоє майбутнє ясне,
Нехай буде все гаразд.


Рецензии