чу шь

Я тебе кохаю
Я тебе теж
Авжеж-таке життя
Інакшого і не зробити
Ні ти
Ні я
Не вмієм як слід нормально любити
Дурієшь..
Майже до небуття дивишься мені в очі
Будь ласка
Скажи мені
Що ти хочешь
І може так зроблю я
Кульки дощу змерзають в тебе на віях
Ти мені снишься кожної ночі
Снишься...живешь там
радієшь


Рецензии