Настрой
жарт
Дзед згубіў настрой,невядома дзе.
Ходзіць сумны,ўжо каторы дзень.
Пашукаў па хаце,заглянуў у хлеў,
Ніяк не прыпомніць,дзе яго падзеў.
Пакапаўся ў шафе,ды на лаўку стаў,
-Можа на паліцу дзе яго паклаў ?
А тут стук у дзверы-то, нібыта, сон,
За ей любы ўнучак-гэта я плысоў!.
Паплыла ўсмешка,заікрылі вочы.
Сам ен адшукаўся,хочаш,ці не хочаш!
Свидетельство о публикации №115120204034
Ольга Маро 06.10.2016 16:33 Заявить о нарушении