Destinul

De multe ori m-a incercat destinul,
M-a dus de mini-n locuri nestiute,
Mi-a ruinat atitea vise clare
Pe care le credeam deja-mplinite,

Mi-a asezat in drum bariere inalte,
Ce le credeam deja ca-s depasite,
si mi-a distrus atit de multe planuri,
Ce le vedeam deja ca construite.

M-a alungat din locuri indragite,
Mi-a luat mereu tot ce mi-a fost mai drag,
Mi-a darimat si sufletul si casa
si m-a impins cind chiar stateam sa cad.

De multe ori m-a infruntat destinul,
M-a luat din soare si m-a dus in umbra,
Iar cind vedea ca parca ma ridic,
El incepea din nou sa ma distruga.

Destinul Constantin Sandic


Рецензии
Soarta de multe ori glumesc cu noi. Si toate glumele proaste...

Артур Грей Эсквайр   01.12.2015 09:28     Заявить о нарушении