Все добре

Все добре.
Поки серце б'ється.
Поки на землі живеться.
Допоки в серці сонце чи морози,
Допоки грім сміється, плачуть грози,
Допоки є думки ще в голові -
Все добре.
Добре поки ми живі.

Все добре.
Зрозумій мене, будь ласка,
Все дуже добре,
Тільки все занадто важко.
Нехай усе мине,
Пройде мов дим.
Ти будеш тут,
А я залишуся німим.


Рецензии
Последние две строчки явно выпали у Вас из темы.Больше жизни,Товариш!

Вадим Зинчук   15.12.2016 21:04     Заявить о нарушении