У. Шекспир. Сонет 35

Вуна гъам чугвамир, кьатIуз тахсирар.
Жедач цаз галачир марвардин цуьквер,
Рагъулда къумади михьи булахар,
Чуьнуьхда рагъ, варзни кьуни, цифери.

Захъни гуьнагь гала вирибурухъ хьиз,
Гьар цIарцIе, белкини, гуьнагьзава за,
Тахсир гекьигунрив гьахъ хьиз къалуриз,
Ви рехне багъишиз, кьезилиз жаза.

Зун дувандиз къвезва лап векилвализ,
Къуллугъун паталди мидяй тир патаз.
Зи къене ашкъиди ва таканвили
Тухузва са дяве, чеб чпихъ галаз.

На тарашнатIани, азиз угъри,зун,
Пайзава зани ви тахсир, кар атIун.


Рецензии