Там на другой планете

Там на другой планете
люди живут без секса.
не устают от страстей и
одинокие вместе.

там они - чистые ангелы,
Кормят их пустота.
и на земле было так же,
Пока чистым был Адам.

239
There on the other planet
people live without sex.
they are never tired of passions,
never lonelyness is felt.

there they are pure angels,
Food they get from nowhere.
it was here too for ages,
before Adam sinned and Eva.


Рецензии