Иоанну Кронштадтскому 237

Ваш взгляд Великолепный
уже исцеляет светом!
Вы стоите миллионов!
и скольких Вы побороли!

 Ведь Дружба - пустой звук,
 друзья иногда обидят,
 их слабости, грязь, муть,
А Иоанн - поднимет!

237

Your Magnificent look
heals already by light!
you cost millions of friends.
Such a power to fight!

Friendship - an empty sound,
friends just hurt all the time
by their weaknesses, foul,
But Saint John can arise!


Рецензии