Глядае сонце

Глядае сонце в білосніжни очи,
Пухнастоі,яскравоі зими,
Нібі пузнаті щастя хоче,
Надійность білой бахроми,
Укутатись в іі долони,
Одіти  в вовна та мехи,
Там снегури под спів клокочуть,
Синиці пьють Любов з руки,
Роздарувала подарунки,
Богата матенька зима,
І дітям тащить повні клунки
І сніг кладе доніг сама
І вітром симім завива
Хапае щічки. Носик вуха
Навить вбиваеться в коси,
Дзвинить детячий щірим сміх,
Зима насипала потіх
А серце Богом кровоточить,
Родиться скоро немовля ,
З різдвом всіх будьмо поздровлять!!!1
Зима і це радість всюді гля!!!
 
***
Мальовниче, малече дитя
Обіцяе любити и бути,
Робить крок до життя
І йому всміхаються люди
Ходить щастям десь поміж нас,
І даруе небу цілунки
Він живе в кожном з нас..,
Це дитя, котре —
Богом прагне и буде....

 

Другу

Я рятую тебе позови
Йди до мене, тримаю в руці
Я твою щіру долонь
Що вбирае весь небосхіл
Я найду тебе позови,
Я знагоди тебе обійму
Поцілую як хліб та сіль
Мою шедру і дорогу
Я тримаю тебе іди,
Николи вже не упадешь
Бо я завжди с тобой
Ти любов мою серцем пьешь...


Рецензии