Друже, м1й, ,

***
Друже мій!  Мій вигнанец із Раю,
Чуешь льеться пісня в небесах
Я тебе все тако же кохаю,
І на помочі уду ві сніх,
Де ти зараз бавишся з другою,
Що кітками серденьку люба?
Я тебе до неі відпускаю,
Будь шасливий! Боже помогай!
Я за тебе тихо помолюся,
Хай насниться десь тобі ві сні
Птах небесний, Що пісні співае
О Любові вічной на Землі!!!
А як горенько настане
Знай, що десь на вічних небесах,
Боже е! Він вправді допоможе,
Понесе тебе Він на руках!!!


Рецензии